KAYSERİ / YEŞİLHİSAR - Kayadibi İlkokulu

Kayadibi İlkokulu

Kayadibi Mahallesi Yeşilhisar/Kayseri
Vizyon
Cumhuriyet’in temel kazanımları ve Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda öğretmen ve sivil toplum örgütleriyle en uyumlu; eğitim öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar çizgisinde; modern teknolojinin eğitimde kullanılabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış; çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve en iyi okul olmaktır.
Misyon
Bizler, Cumhuriyet’in temel değerleri ve milli eğitim sisteminin ilkeleri doğrultusunda; milli birlik ve bütünlük içinde ekonomik, sosyal, kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması için, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek, araştırmalar yaparak okulumuzun verimliliğinin arttırılması ve gelişmesini sağlamak için varız
Öğretim Şekli :tam öğretim
09:00-14.40
kaloriferli
Ulaşım
Öğretmenlerimizn özel arabalarıyla ulaşım sağlamaktadır.Ayrıca köy dolmuşu da vardır.
Okulumuz köy okuludur.