Kayadibi İlkokulu
Kayadibi Mahallesi Yeşilhisar/Kayseri

VİZYON

Cumhuriyet’in temel kazanımları ve Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda öğretmen ve sivil toplum örgütleriyle en uyumlu; eğitim öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar çizgisinde; modern teknolojinin eğitimde kullanılabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış; çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve en iyi okul olmaktır.

MİSYON

Bizler, Cumhuriyet’in temel değerleri ve milli eğitim sisteminin ilkeleri doğrultusunda; milli birlik ve bütünlük içinde ekonomik, sosyal, kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması için, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek, araştırmalar yaparak okulumuzun verimliliğinin arttırılması ve gelişmesini sağlamak için varız

Öğretim Şekli :tam öğretim

tam öğretim